Poraz Letećih u Blacu

KMF "Jastrebac" Blace – KMF "Leteći Holanđanin" Vrbas, 6:0 (1:0)

15 nov 2016 0 comment

8.kolo Prve futsal lige Srbije, školska sala u Blacu, gledalaca: 500. Sudije: Aleksandar Jakšić (Gornji Milanovac), Đorđe Petrović (Čačak).

Strelci: 1:0 S. Trojanović, u 17.min., 2:0 D. Trojanović u 31. min., 3:0 Marković u 36.min., 4:0 Marković u 37.min., 5:0 Marković u 38.min. i 6:0 S. Trojanović u 40. minutu.

KMF "JASTREBAC": PAVLOVIĆ, MARKOVIĆ, LAPČEVIĆ, SAVOVIĆ, VULETIĆ, Gajić, Vučić, Valjarević, Milivojević, D. Trojanović, S. Trojanović, Pavlović, Sudimac, Jozić.

KMF "LETEĆI HOLANĐANIN": BELJANSKI, BODONJI, SAMARDŽIĆ, STANIĆ, NOVAKOVIĆ, Pokrajac, Petković, Đurović.

Već viđen scenario koji "Leteće" prati većim delom prvoligaške sezone, umesto da u uvodnim momentima meča iz ukazanih prilika povedu i mirnije uđu u dalji tok utakmice, dešava se suprotno, olako primljeni golovi, uglavnom iz kontre i rekontre, bilo, kako bilo, blačani će dugo pamtiti izdanje golmana Pavla Pavlovića, koji je odbranama Staniću, Bodonjiju i Pekoviću, omogućio saigračima da se u nastavku izbore za čitav plen na ovom meču. Seriju pogodaka domaćin je nagovestio u 31. minutu kad je pogodio Dragiša Trojanović, još četiri gola viđena u poslednja 3 minuta meča, kada je strateg "Letećih", Igor Miricki, pokušao da se "kocka" sa igračem-golmanom, nebi li uspeo da preokrene rezultat i za Vrbas ponese "bar" bod, ovog puta se nije isplatilo i domaćini dolaze do možda ubedljivije pobede nego što je igra obe ekipe na terenu pokazala.
 
U 9.kolu Prve futsal lige Srbije, popularni "Leteći", ugostiće u svom CFK "Drago Jovović", KMF "Kalča" iz Niša, utakmica je zakazana za subotu, 19.11.2016. sa početkom od 20 časova, ulaz besplatan.

Antonić Bojan

Related items