'Leteći' bez bodova u Mitrovici

KMF "Deus Rolplast Mošić" Sremska Mitrovica - KMF "Leteći Holanđanin" 4:2 (2:0)

25 okt 2016 0 comment

Sremska Mitrovica, hala sportskog centra "Pinki", gledalaca oko 300, sudije: Nebojša Panić, Predrag Lazarević (Beograd). Strelci: 1:0 Živanović u 7.min., 2:0 Sladojević u 20. min., 3:0 Simić u 25.min., 4:0 Lazić u 33. min., 4:1 Ačanski u 36.min., 4:2 Arvaji u 39. minutu.

Za domaći KMF "Deus Rolplast Mošić" nastupili su sledeći igrači: ANTONIĆ, ŽIVANOVIĆ, SIMIĆ, SANTRAČ, SLADOJEVIĆ, Đokić, Lazić, Popović, Tomić, Petrović, Milosavac, Macanović.

Za KMF "LETEĆI HOLANĐANIN", nastupili su : BELJANSKI, BODONJI, SAMARDŽIĆ, ARVAJI, NOVAKOVIĆ, Marinković, Živuckin, Mićunović, Pokrajac, Stanić, Ačanski, Peković, Đurović.

Prvo poluvreme pripalo je domaćinu, Živanović i Sladojević matirali su Beljanskog, dok su popularni "Leteći" propustili svoje šanse kojih nije bilo malo. U nastavku novi golovi, na žalost, opet u mreži gostiju, Simić i Lazić, povećali su rezultat na za goste, nedostižnih 4:0. "Leteći" su pokušali da spasu čast uvođenjem golmana-igrača, uspeli su samo da umanje prednost Mitrovčana nakon udaraca iskusnih Ačanskog i Arvajia. Zanimljivo da je prošlogodišnji vicešampion sa ovom pobedom upisao, prvu pobedu u ovogodišnjem šampionatu i poslednju poziciju na tabeli su prepustili zrenjanincima, ekipi KMF "Kopernikus - SAS".
 
U okviru narednog 7. kola Prve fustal lige Srbije, KMF "Leteći Holanđanin" u svom "hramu sporta" CFK "Drago Jovović", dočekuje ekipu KMF "Smederevo" iz istoimenog grada, meč će se odigrati u subotu, 05.11.2016.

Related items