Plivanje: Ivona Čolaković prvak Srbije

Od 28.03. do 30.03.2014 godine održano je u Beogradu na bazenu Sportskog centa „Novi Beograd“ Otvoreno prvenstvo Srbije u plivanju za kadete, omladince i apsolutno, na kome je učestvovalo 383 plivača iz 44 kluba.

04 apr 2014 0 comment

Vrbašanka, Ivona Čolaković, nastupajući za Plivački klub „Swimstar“ iz Bečeja postala je omladinski prvak Srbije na 1500 metara slobodnim stilom. U disciplini 200 metara leđnim stilom Ivona je osvojila drugo mesto u omladinskoj kategoriji i treće mesto u apsolutnoj kategoriji, a u disciplini 100 metara leđnim stilom zauzela je treće mesto u omladinskoj kategoriji.

Related items

  • Plivači iz Vrbasa u selekciji Vojvodine

    Dvoje plivača iz Vrbasa, Dušan Dragojević iz Plivačkog kluba "Vrbas" i Milena Mandić iz Plivačkog kluba "Bjelica", dobili su pozive da nastupaju za selekciju Vojvodine na Međunarodnom plivačkom mitingu u Ljubljani, koji će se održati 06. i 07. decembra.

  • Pregršt medalja za plivače PK "Bjelica" i PK "Vrbas"

    Plivački dva vrbaska plivačka kluba, "Bjelica" i "Vrbas", ostvarili su izuzetne rezultate na plivačkim mitinzima održanim u nekoliko gradova prethodnih nedelja.

  • Ljubu Jalovom evropska bronza

    Proslavljeni kik bokser iz Vrbasa Ljubo Jalovi osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu koje je održano u španskom gradu Bilbao.