Млади атлетичари одлични на Школском окружном првенству

Млади атлетичари, чланови Врбаског атлетског клуба, остварили су одличне резултате на управо завршеном Школском окружном првенству у атлетици, које је одржано у Новом Саду.

14 okt 2024 0 comment

Николија Анђић, ученица 2. разреда ОШ "Братство-јединство" из Куцуре, освојила је 1. место у трви на 60 метара, чиме је остварила пласман на Међуокружно првенство у Атлетици; Ђурђа Малић, ученица 6. разреда ОШ "Светозар Милетић", освојила је 3. место у трци на 300 метара; Мартин Говедарица, ученик 5. разреда ОШ "20. октобар", освојио је 3. место у трци на 60 метара; Лазар Анђић, ученик 8. разреда ОШ "Братство-јединство" из Куцуре освојио је 3. место у трци на 100 метара.

"Запазене резултате имали су и Јана Јакшић која је просле године била прва на 60м на истом такмичењу, након пласмана освојила 5. место на републичком првенству.

Ове године, поред клупских колега Сташе Рашковић, Милоша Марковића, Иване Стрибер (5. разред), који се такође истичу на бројним такмичењима, и млађи (Ања Ђедовић, Мила Булатовић, Ђоле Маројевић, Калина Вучковић (3.разред), није успела да достигне пласман у топ 3, с обзиром да се такмиче са годину старијим ривалима, али по резултатима су показали сјајну спремност за следеће првенство, где ће имати прилику да измере снаге у својој узрасној категорији", саопштено је из ВАК.