Анита Огњановић посетила БК Чарнок

Захваљујући младој глумици повећава се број боксера у локалном клубу

21 feb 2024 0 comment

Млада Глумица Анита Огњановић посетила је Боксерски клуб „Чарнок“ из Врбаса. Овом приликом пружила је подршку младим боксерима и боксеркама за предстојећа надметања.

Позната глумица Анита Огњановић, родом из Врбаса, постала је идол међу младим боксерима након што је одиграла запажену улогу у серији „У клинчу“. Анита је тумачила лик тинејџерке Милице Ковач која је на почетку боксерске каријере. То је подсаткло младе Врбашане да се опробају у овој племенитој вештини.

„Велика нам је част што нас је посетила наша суграђанка, позната глумица Анита Огњановић. Врбас је место где је она завршила основну школу и гимназију и драго нам је што се одазвала нашем позиву и, поред свих обавеза, нашла времена да се дружи са играчима. Чињеница да су нам се неки чланови придружили после серије „У клинчу“ говори колико је Анита маестрална глумица и узор младима који су због њене улоге у серији заволели бокс“, каже тренер БК „Чарнок“ Жељко Жмукић.

Поред глуме, Анита негује љубав према боксу. Током дружења са Врбашанима истакла је да јој је драго што врбаски БК има дугу традицију и велики потенцијал. Такмичарима је пожелела срећу на такмичењима и обећала им да ће се видети ускоро.

У време Анитине посете, чланови БК „Чарнок“ угостили су и боксерке из Братиславе које су дошле на спаринг тренинг. Врбашани су сада, како кажу, пуни елана и позитивне енергије коју ће, надају се, добро искористити на Појединачном првенству Војводине које их очекује наредне седмице, као и за 61. Београдски победник почетком марта.