За КМФ Летећи Холанђанин навија и амбасадор Холандије у Србији

Клуб малог фудбала Летећи Холанђанин од суботе има једног члана и навијача више - Jost Reinćes, од 2021. амбасадор Краљевине Холандије у Србији, присутвовао је на позив руководства врбаског клуба утакмици „Летећих“ у Центру за физичку културу „Драго Јововић“.

16 okt 2023 0 comment

Амбасадор је заједно са бројним Врбашанима био сведок победе наранџастих у 6. колу II Футсал лиге Србије, против Беле цркве из Куршумлије, резултатом 4:1. Огрнут дресом са бројем 10, први ударац на утакмици извео је управо Jost Reinćes, а претходно му је уручена и чланска карта клуба.

„Амбасадор Холандије открио је домаћинима и делегату Борису Правиловићу да је, својевремено, аматерски играо у фудбал, у млађим категоријама био ривал чак и Марку ван Бастену. Jost Reinćes поздравио се са свим актерима утакмице и с трибина уживао у мајсторијама чаробне игре на петопарцу. Летећи Холанђанин, основан 1988. и са низом изванредних појединаца увек приман са симпатијама у српској футсал заједници, добио је верног навијача“, пренео је Спортски журнал.