KMF "FORUM" Vršac – KMF "LETEĆI HOLANĐANIN" Vrbas 1:5 (1:1)

Ako se po jutru dan poznaje, Holanđani se polako bude i to baš kada je najpotrebnije… Gostovanje u Vršac uvek je bilo neugodno pa i za Leteće Holanđane ali sada su se okolnosti promenile.

20 mar 2019 0 comment

Forum je ostao bez dva-tri standardna prvotimca a trener Nenad Varađan je podmladio seniorski sastav talentovanim omladincima…

Ipak mlada i talentovana ekipa Foruma je pružila dostojan otpor ekipi Letećih Holanđana koja žarko želi u viši rang takmičenja.

Iako je poluvreme bilo nerešeno – 1:1, krajnji rezultat 5:1 u korist Letećeg Holanđanina, pokazatelj je pre svega da su mladi futsaleri trenera Varađana na dobrom putu da postanu ekipa koja će za par godina biti opet prvoligaš.

Iskusni sastav Holanđana nije uspelo da materijalizuje šanse iz prvog poluvremena koje je stvorio pred golom vratara iz Vršca. Vrbašani su kontrolisali ritam i igru tokom celog toka utakmice, ali su tek u drugom poluvremenu uspeli da slome žilav otpor Vrščana. Trener gostiju Igor Miricki ukazao je šansu svim igračima koji su odlično taktički odigrali i podjednako rasporedili minutažu. Na ovom gostovanju istakli su se više od ostalih Željko Ačanski i Marko Živkucin.

Vršac, SC Milenijum. 18. mart 2019. godine u 18.00 časova. Gledalaca oko 150. Sudijska trojka: Radojčić Petar, Lazarov Negovan i Tošić Vladimir. Akumulirani prekršaji: Forum 10 (5+5), Leteći Holanđanin 5 (1+4). Strelci: Madić Nedeljko u 6.minutu za Forum, Ačanski Željko u 10. i 23.minutu, Peković Nemanja u 21.minutu, Živkucin Marko u 32.minutu, i Perović Predrag u 34.minutu za Leteće Holanđane. Žuti karton: Mušikić Labud u 27. minutu zbog bezobzirnog starta. Isključenje nije bilo.

FORUM: Bogdanović Nebojša (golman), Radisavljević Lazar, Radak Predrag, Borković Aleksandar, Anđelković Damir, Rašić Marko, Bogdanov Nenad, Kikoš Davor, Samardžija Lazar, Dragić Lavinel, Sinđelić Uroš, Draškić Marko, Madić Nedeljko i Lukač Dragan. Trener: Nenad Varađan.

LETEĆI HOLANĐANIN: Marinković Martin (golman), Živkucin Marko, Perović Predrag, Ačanski Željko, Peković Nemanja, Tepavčević Miloš (golman), Selak stefan, Maćiženski Damir, Šćepanović Nemanja, Sušić Darko i Mušikić Labud. Trener: Igor Miricki.
Naredni meč popularni "Leteći" igraju pred svojom publikom u petak, CFK "Drago Jovović", 22.03.2019. sa početkom u 21h.


Autor: Pravilović Boris