Kadeti "Letećih" siloviti na startu futsal lige u Pazovi

Proteklog vikenda 15./16.12.2018. startovala je Kadetska futsal liga Srbije u Staroj Pazovi.

18 dec 2018 0 comment

Selekcija KMF "Letećeg Holanđanina" uzela je učešće na ovom premijernom takmičenju FSS za dečake uzrasta 2002. i 2003. godišta.

Treneri Igor Miricki i Bojan Antonić su pripremili najbolji mogući stastav za ozbiljnu i jaku futsal ligu pod ingerencijama FS Srbije. Takmičarske ekipe su podeljene u dve grupe po osam timova, gde se sastaje svako sa svakim po jednokružnom bod sistemu. U razigravanje idu po dve prvoplasirane ekipe, a grupu A čine: FK "Crvena Zvezda" Beograd, FK "Čukarički" Beograd, FK "TSC" Bačka Topola, FK "Brodarac" Beograd, FK "Radnički" Nova Pazova, KMF "Forum" Vršac, KMF "Leteći Holanđanin" Vrbas i selekcija Banovaca – Novi Banovci.

Vrbašani su u prvom kolu savladali fudbalski klub "Brodarac", službenim rezultatom 5:0, jer se protivnik nije pojavio na terenu u hali SC u Staroj Pazovi. Dok je u drugoj utakmici Leteći Holanđanin pobedio rezultatom 5:3 (2:1) vršački Forum. Strelci na utakmici su bili – Slobodan Koprivica 2., Mitar Eraković 1, Vukašin Uzelac 1., i Aleksa Pravilović 1. gol, dok su se takođe istakli igrači Lepojević i Šmit, kao i vratar vrbašana. Zbog povišene temperature nije nastupio hitronogi Vukan Popović.

Narednog vikenda kadetske selekcija KMF "Leteći Holanđanin" je slobodna, dok će u trećem kolu vrbašani, odmeriti snage sa Radničkim iz Nove Pazove, koji je u 1.kolu savladao KMF "Forum", rezultatom 5:2.

Autor: Pravilović Boris