Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije posetio Vrbas

Kako bi se što bolje upoznali sa situacijom u lokalnim samoupravama, Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, g-din. Goran Marinković uputio se u Vrbas.

18 okt 2018 0 comment

Najpre su ga primili Predsednik opštine Milan Glušac, savetnik predsednika opštine Predrag Rojević, član Veća za sport i omladinu Opštine Vrbas, Srđan Stanić i Generalni sekretar Saveza sportova opštine Vrbas, Bojan Antonić. Nakon prezentacija trenutne sportske slike grada, zajedno su obišli Centar za fizičku kulturu "Drago jovović". Ovaj sportski kompleks, ponos i dika Vrbasa, jedan je od najbolje osmišljenih na našim prostorima. Sadržaj ovog kompleksa je raznovrstan, pored otvorenog i zatvorenog bazena, teretane, hale za dvoranske sportove, terena za fudbal, košarku i tenis poseduje i streljanu, kuglanu, atletsku stazu, spa centar, pa i smeštajne kapacitete i restoran visoke kategorije.

"Savez sportova opštine Vrbas veoma je dobro organizovan, sa ambicijom da još više napreduje u budućnosti. Akcije koje su sprovodili u gradu, Sportski savez Srbije uvek je podržao u želji da tako i nastave. Zadovoljni smo dosadašnjom saradnjom i komunikacijom kako sa Sportskim savezom grada tako i lokalnom samoupravom i nadamo se da će nastaviti sa dobrim radom. Dodaću da je CFK "Drago Jovović" jedan od najboljih sportskih kompleksa, odličan za sprovođenje priprema sportista", izjavio je generalni sekretar SSS Marinković.

Izvor: sajt Sportskog saveza Srbije