Održano Opštinsko školsko prvenstvo u fudbalu za devojčice

Domaćin opštinskog takmičenja u fudbalu za devojčice (od V do VIII razreda) je bila OŠ „Branko Radičević“ Savino Selo.

12 dec 2016 0 comment

Pozvane su sve osnovne škole opštine Vrbas da 30.11.2016 godine sa početkom u 09:00h u sali OŠ „Branko Radićević“ Savino Selo učestvuju na turniru, pored opštinskih škola u goste je pozvana i OŠ „Braća Novakov“ Silbaš iz razloga jer se manji broj škola odazvao učešću. Utakmice koje su odigravane sa prijateljskom ekipom iz Silbaša nisu računate u plasman jer bi se time narušio smisao opštinskog turnira, tako da su te utakmice u kojima su poražene ekipe škola  iz naše opštine igrale sa OŠ „Braća Novakov“ Silbaš imale čisto rekreativan karakter. Za prve dve najbolje plasirane ekipe su obezbeđene diplome, za sve učesnike je obezbeđena užina i osvežavajući napitak, za nastavnike ručak.

 Škole koje su učestvovale na turniru su:

  1. OŠ „Branko Radičević“ Savino Selo; Direktor/organizator Rahman Tiganj, profesor; Velimir Miličković
  2. OŠ „20. oktobar“ Vrbas - Profesor; Nebojša Pokrajac
  3. OŠ „Bratstvo Jedinstvo“ Kucura - Profesor; Ljubomir Zahorjanski
  4. OŠ „Jovan Jovanović-Zmaj“ Zmajevo - Profesor; Nevenka Arsenić
  5. OŠ „Braća Novakov“ Silbaš - Profesor; Miloš Spasojević

Učesnici Opštinskog turnira u fudbalu, Savino Selo:

Turniru je prisustvovalo 49 devojčica, 5 profesora fizičkog vaspitanja i 1 direktor škole. Utakmice su igrane 2x8 minuta, odigrano je 5 utakmica, 4+1 igrač u polju. Na ovom takmičenju najviše uspeha je imala  OŠ „Jovan Jovanović-Zmaj“ iz Zmajeva koja je zauzela I mesto, potom  OŠ „20. oktobar“ iz Vrbasa koja je zauzela II mesto, a treće mesto je dodeljeno  OŠ „Branko Radičević“ iz Savinog Sela, jer je izgubila od pobedničke ekipe na ovom turniru.

Čestitamo svim učesnicima i zahvaljujemo se kolegama na odazivu. Sportski pozdrav od direktora Rahman Tiganja i Velimira Miličkovića iz Savinog Sela.

Izveštaj sastavio:
profesor Velimir Miličković, u Savinom Selu 01.12.2016.