'Leteći' do prvenca u gostima

KMF "FON" Beograd – KMF "Leteći Holanđanin" Vrbas   3:5 (2:3)

03 okt 2016 0 comment

Hala "Industrija motora Rakovica" - Beograd. Gledalaca: 200. Sudije: Damir Radović (Beograd), Marko Martinović (Lazarevac).

Popularni "Leteći", odneli su bodove iz Beograda, koje je ekipa domaćina u napred upisala na svoj konto, a da tako ne bude, pobrinuli su se igrači letećih koji su odličnom timskom igrom i nakon maestralne partije Borisa Bodonjija, koji je zadivio beogradsku publiku, do ludila je dovodio rivale koji nisu imali rešenja za njegovu igru. Takođe se hrabrom igrom istakao i Srđan Stanić, strelac het-trika, takođe bi bilo nepošteno, ne pomenuti golmana Marka Đurovića koji je istakao bravuroznim odbranama i u većini teških situacija bio uspešni od domaćih igrača. Uspeh Letećih, je još veći, ako imamo u vidu da u prestonicu nisu putovali Ačanski, Arvaji i Lazetić.
 
Strelci: 0:1 Stanić u 9.min., 0:2 Bodonji u 11.min., 1:2 Stanković u 13.min., 1:3 Stanić u 15.min., 2:3 Pešić u 18.min., 2:4 Stanić u 22.min., 2:5 Samardžić u 25.min., 3:5 Arsić u 37. Minutu.
 
Nagomilavanje prekršaja: FON 8 (5-3), Leteći Holanđanin 6 (5-1).

FON: FILIPOVIĆ, MANIĆ, ARSIĆ, PEŠIĆ, STANKOVIĆ, Cvetković, Kokotović, Đukanović, Šamšal, Erac, Petrov. Nisu igrali: Jović, Spajić, Stanić.

LETEĆI HOLANĐANIN: ĐUROVIĆ, ŽIVKUCIN, BODONJI, STANIĆ, NOVAKOVIĆ, Marinković, Pokrajac, Perović, Samardžić. Nisu igrali: Mićunović, Jakšić.

Narednog vikenda  u okviru 4. kola 1.Futsal lige Srbije, ekipa "Letećeg Holanđanina" ima takođe teško gostovanje u Zrenjaninu, gde ih dočekuje ekipa KMF "SAS - Kopernikus".