Kamp u Vrbasu okupio preko 150 madih rukometaša i rukometašica

Besplatan kamp za mlade rukometašice i rukometaše "Guliver 2016" počeo je sa radom, 27.06.2016. u Vrbasu. Ove godine prijavljeno preko je preko 150 polaznika, uglavnom iz Vojvodine.

28 jun 2016 0 comment

Kamp je svečano otvorio nekadašnji reprezentativac i član opštinskog veća za sport Opštine Vrbas Jovan Kovačević. Učesnicima su se na otvaranju obratili direktor kampa Milutin Perunović i generalni sekretar RSV Slobodan Višekruna.

Direktor kampa Milutin Perunović pozdravio je sve učesnike i poručio im da nikad ne odustaju od svojih ciljeva. "Deco, trudite se, radite i nikad ne odustajte. Kad god pomislite da ste dosegli maksimum, znajte da možete još bolje” – rekao je Perunović.

Generalni sekretar RSV Slobodan Višekruna naglasio je da je veoma bitno imati sistem rada u kome će deca učiti od najboljih. “Već četvrti put smo zajedno na otvaranju kampa, koji je organizovan na vrlo visokom nivou. Najbitnije je da postoji jasan sistem rada i da deca mogu da uče od svojih idola, nekadašnjih i sadašnjih reprezentativaca” – istakao je Višekruna.

Kamp “Guliver” održava se po četvrti put, a Rukometni savez Vojvodine poklonio je lopte, kao znak podrške ovakvom načinu rada sa mlađim kategorijama.

Rukometni savez Vojvodine