Održano 2. po redu 'Atletsko proleće'

Školica sporta "Jumper" okupila preko 100 "mališana"

09 jun 2016 0 comment

Na predivnoj manifestaciji, koja je na atletskoj stazi CFK "Drago Jovović", okupila preko stotinu devojčica i dečaka, članova školice sporta "Jumper" iz Vrbasa, uzrasta između 4 i 9 godina, održano je takmičenje u 4 discipline:

1. trka na 30m,
2. skok u dalj iz mesta,
3. bacanje vortexa (simulacija bacaja koplja) i
4. poligon spretnosti.

Kako je na ovom takmičenju bilo uspešnih i malo više uspešnih, svim učesnicima uručene su zaslužene medalje. Medalje je učesnicima uručio je Gen. sekretar SSOV, Antonić Bojan.

Na ovoj manifestaciji ujedno su proslavljena i dva velika jubileja: prvi je 10 godina postojanja školice sporta "Jumper" i drugi 60 godina od osnivanja atletskog kluba "Vrbas", pod čijim okriljem funkcioniše školica sporta "Jumper". Rođendani su proslavljeni tradicionalnim pevanjem pesmice "Divan dan" i sečenjem rođendanske torte.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim dobrim ljudima, donatorima koji su prepoznali i podržali ovu našu manifestaciju, a bez kojih nebi mogli da je realizujemo u praksi. Zahvalnost dugujemo opštini Vrbas, Savezu sportova opštine Vrbas, CFK "Drago Jovović" Vrbas, za ustupljen atletski stadion, kompaniji "Nektar" iz Bačke Palanke, koja je obezbedila sokiće i vodu za učesnike, stomatološkoj ordinaciji "Dr Baletić" iz Vrbasa - medalje za učesnike, kompaniji "Medela" iz Vrbasa - konditorski proizvodi za učesnike, "Agromontera" Vrbas - torta za učesnike , "Borkoni" Vrbas - majice za učesnike, "Akvatika" Vrbas - majice za učesnike, igraonici "City kids" iz Vrbasa... Volonterima koji su pružili zdušnu pomoć u organizaciji i realizaciji iste, bez čije pomoći, takođe, sve ovo ne bi bilo moguće izvesti.