Gen. sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez u poseti Vrbasu

Naš proslavljeni odbojkaški as, nosilac zlatne olimpijske medalje i nacionalnog priznanja, g-din. Vladimir Batez, koji obavlja dužnost Generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije, posetio je opštinu Vrbas i Savez sportova opštine Vrbas radi poslednjeg tehničkog sastanka pred organizaciju manifestacije "Šta treniraš" koja će se održati u CFK "Drago Jovović", u četvrtak, 11.02.2016. sa početkom od 11h.

05 feb 2016 0 comment

Akcija je zamišljena kao Sajam sporta u "malom", održava se 8. godinu za redom u preko 28 gradova domaćina u Republici Srbiji. Akcija je zvanično pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije. Planirano je da akciji prisustvuje oko 2000 osnovaca sa teritorije naše Opštine. Pored dece iz naše opštine, akciji će prisutvovati velikani srpskog sporta i proslavljeni asovi: Državni sekretar za sport Predrag Peruničić, predsednik SSS Aleksandar Šoštar, gen. sekretar SSS Vladimir Batez, počasni sekretar SSS Dane Korica, predstavnici Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta, predstavnici opštine Vrbas i Saveza sportova opštine Vrbas.

Manifestaciju će medijski ispratiti, Radio televizija Srbije,  Radio televizija Vojvodine i Sportnetwork.

Tehničkom sastanku, koji se danas održao u zgradi opštine Vrbas, prisustvovali su pored Vladimira Bateza i predsednik opštine Vrbas dr Bratislav Kažić, podpresednik opštine Vrbas Milan Glušac, član veća za omladinu i sport u opštini Vrbas Jovan kovačević, idejni tvorac akcije Rade Mirić, Savez sportova opštine Vrbas i sportski klubovi sa teritorije opštine Vrbas.

Antonić Bojan
gen. sekretar Saveza sportova opštine Vrbas