Održano 1. Atletsko proleće

Takmičenje se održalo na atletskoj stazi CFK "Drago Jovović", 02.06.2015.god. sa početkomm od 9:30h. Cilj projekta je da po prvi put u našem gradu i Opštini promovišemo sport, a ujedno i pojedine sportske discipline kod dece predškolskog uzrasta.

03 jun 2015 0 comment

Ovaj projekat je zamišljen kao pilot projekat sa idejom da jednog dana preraste u tradicionalno takmičenje predškolaca, odnosno OLIMPIJSKE IGRE VRTIĆA naše Opštine.

Pošto organizacija ovakve jedne ogromne manifestacije zahteva i ogromne pripreme, mi smo se odlučili na prvi, mali korak i u skladu sa našim mogućnostima, a sve u saradnji sa vaspitačicama predškolske ustanove "Bubica" i uz veliku pomoć sponzora, organizovali smo, mini olimpijadu u kojoj je bilo približno 180 učesnika uzrasta od 4-6 godina.

Deca su učestvovala u sportskom višeboju koji broji četiri pojedinačne discipline kao i jednu ekipnu igru. Nakon završenog takmičenja, deci su uručene medalje za ostvaren plasman na takmičenju. Napomenuli bi, da je svako dete sa takmičenja otišlo sa osmehom i sa bar jednom medaljom oko vrata.