JAVNI POZIV - dodeljivanja stipendija za talentovane sportiste

Republika Srbija
Autonomna Pokrajina Vojvodina
Opština Vrbas
PRIVREMENI ORGAN
Dana:15. mart 2017. godine
Broj: 06-6-169/2017
VRBAS

16 mar 2017 0 comment

Na osnovu tačke 3. Odluke o raspuštanju Skupštine opštine Vrbas i obrazovanju Privremenog organa opštine Vrbas („Službeni glasnik republike Srbije“, broj 10/2017), Privremeni organ opštine Vrbas na sednici održanoj dana 15. marta 2017.godine donosi

JAVNI POZIV

Pozivaju se sportski klubovi sa teritorije opštine Vrbas da dostave prijave radi dodeljivanja stipendija za talentovane sportiste koji ispunjavaju sledeće kriterijume:
• imaju prebivalište na teritoriji Vrbas najmanje 3 godine,
• nastupaju za klubove sa sedištem na teritoriji opštine Vrbas,
• koji su članovi klubova (klubovi koji su članovi nacionalnih granskih sportova saveza preko kojih se ostvaruje opšti interes u oblasti sporta u Republici Srbiji),
• koji su reprezentativci gore pomenutih nacionalnih granskih sportskih saveza

Visina stipendija će se odrediti na osnovu broja kandidata koji ispunjavaju uslove i visine sredstava koja sredstava koja su predviđena budžetom opštine Vrbas.
Dokumentaciju dostaviti najkasnije do 24 marta 2017. godine, u prostorijama Saveza sportova opštine Vrbas,Panonska 2, 21460 Vrbas ili elektronskim putem na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Javni poziv objaviti na oglasnoj tabli opštine Vrbas, na oglasnoj tabli Saveza sportova opštine Vrbas i na sajtu opštine Vrbas (www.vrbas.net).

Privremeni organ opštine Vrbas