Najsjajnije medalje za boksere i plivače

Mladi bokseri i plivači iz vrbaskih klubova zabeležili su sjajne uspehe na takmičenjima tokom juna i osvojili pregršt medalja i trofeja.

24 jun 2014 0 comment

Na pojedinačnom Prvenstvu Vojvodine održanom u Žablju, Bokserski klub Čarnok osvojio je pobedničke pehare u više kategorija: najuspešniji klub u 2013. godini, najuspešnija ženska ekipa u 2013. godini, najbolja ekipa žena na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine 2014. godine i najuspešniji pioniri na Prvenstvu Srbije 2014. godine.

Zlatnim medaljama okitili su se: Dajana Vidović, Sanela Vidović, Galina Petrović i Damjan Grmuša, srebro je osvojio Stevan Čamović, a bronze Jelena Zekić i Saša Zelić, dok Jovan Vuksanović nije imao para za borbu. Nizom medalja okitili su se i plivači Plivačkog kluba Vrbas. Na međunarodnom plivačkom mitingu Petnica kup u Valjevu dve zlatne medalje osvojio je Dušan Dragojević, dok je Vuksanu Radojičiću pripala bronzana medalja. Nešto ranije, na međunarodnom plivačkom mitingu Zmaj 2014, Dragojević je osvojio medalje u svakoj disciplini u kojoj se takmičio, tri zlatne i po jedna srebrna i bronzana. 

Related items