Бронза за Стефана Цамовића на Балканском шампионату у боксу

Албена, 02.10.2023 – На Балканском првенству за елитне мушке и женске старосне категорије, боксер БК „Чарнок“ из Врбаса и репрезентативац Србије Стефан Цамовић освојио је бронзану медаљу у категорији до 60 килограма. Шампионат се одржава у бугарском граду Албена.

02 okt 2023 0 comment

Стефан Цамовић победио је Украјинца Максима Зихарова резултатом 4:1 и тако обезбедио пласман у полуфинале, након чега је изгубио меч од представника Румуније Јулијана Баранескуа и освојио треће место.

„Неправилном одлуком судија, Стефан је поражен у мечу против репрезентативца Румуније и самим тим изгубио пласман у финале овог престижног такмичења. Упркос томе, поносни смо на нашег Стефана, али жао нам је што је оштећен, јер је имао велику шансу да кући донесе злато“, каже тренер БК „Чарнок“ Жељко Жмукић и истакао да су Клуб и Општина Врбас поносни што је Стефан члан сениорске репрезентације Србије.

Младом Стефану, који има 22 године, остаје да се вредно припрема у матичном клубу за Европско првенство које ће се у марту наредне године одржати у Србији.