Vrbas na III Međunarodnom sajmu sporta

Opština Vrbas, Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović", Turistička organizacija opštine Vrbas i Savez sportova opštine Vrbas predstavili su se nedavno na III Međunarodnom sajmu sporta, koji je organizovao Sportski savez Srbije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Sajam se održao pod nazivom "Sportska strana Srbije".

05 dec 2014 0 comment

Na ovoj manifestaciji posetioci su imali mogućnost da upoznaju veliki broj sportskih klubova i saveza, prisustvuju edukativnim programima i učestvuju na raznim takmičenjima. Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" iskoristio je priliku i predstavio ponudu sportistima i savezima za organizovanje takmičenja, priprema i rekreacije u svojim objektima, dok je Turistička organizacija predstavila više manifestacija koje se tokom godine održavaju u opštini Vrbas.

"Mislim da veliki broj posetilaca, po zvaničnim podacima 4.500, pokazuje da je zaista urađena jedna jako dobra stvar. Promovisani su sportovi, klubovi, savezi, takmičenja i manifestacije, mnoge organizacije, i nadam se da će posetioci osetiti želju da se uključe aktivnije u sport i rekreaciju", rekao je predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar.