Ekipa "Vrbas - Petrola" remizirala na svom parketu

RK "Vrbas - Petrol" Vrbas : RK "Kolubara" Lazarevac, 27:27 (16:15)

17 okt 2017 0 comment

U utakmici 4. kola rukometne SuperB lige Srbije, koja je odigrana u subotu, 14.10.2017., pred oko 400 gledalaca u hali CFK "Drago Jovović". Mlada ekipa Vrbasa, protiv znatno iskusnije gostujuće ekipe, solidnom partijom, ovog puta nije uspela, da dođe do 2 boda. Ovo je veoma značajan bod za nastavak dobrih igara i samopouzdanje mlade ekipe Vrbasa. Ostaje žal za propuštenim prilikama i poslednjim napadom, koji je možda mogao da donese i pobedu, ali se igračima ne može ništa zameriti, dali su u ovom momentu svoj maksimum i sve je ovo deo "odrastanja" ove mlade ekipe. RK "Vrbas - Petrol" nakon ovog kola, sa 3 osvojena boda, zauzima 8.mesto tabele SuperB lige Srbije.

U ekipi "Vrbas Petrol" odličnu partiju su pružili: Samardžić Martin sa 8, Nikolić Miroljub sa 6 i Bosančić Miloš sa 5 gola u protivničkoj mreži, dok su se u gostujućoj ekipi istakli: Nenadić Dušan sa 8 i Petrović Petar sa 7 golova u mreži Vrbašana.

U sledećem 5. kolu SuperB lige Srbije, ekipa RK "Vrbas - Petrol", gostuje u Beogradu, ekipi RK "Sinđelić". Meč je zakazan za 21.10.2017., SC "Šumice", počrtak u 18:30h.