Jesenji šampion lako sa "Letećima"

KMF "Euro Motus" Beograd – KMF "Leteći Holanđanin",  7:1 (2:1)

01 mar 2017 0 comment

SC Banjica, Beograd, Gledalaca: 300. Sudije: Đorđe Petrović, Bojan Burojević (obojica iz Čačka).

Strelci: 1:0 Šošo u 2. min., 1:1 Perović u 10. min., 2:1 Milosavac u 11. min., 3:1 Lazarević u 23. min., 4:1 Lazarević u 29. min., 5:1 Tepavčević u 32. min., 6:1 Tepavčević u 33. min., 7:1 Lazarević u 35. min. Žuti karton: Josimović (Euro Motus), nagomilavanje prekršaja: Euro Motus 6 (3-3), Leteći Holanđanin 5 (0-5).

Sastavi ekipa:
 
EURO MOTUS: JOSIMOVIĆ, ŠOŠO, KOPANJA, LAZAREVIĆ, ŽIVIĆ, Milosavac, Tepavčević, Roknić, Filipović, Stanojević, Aksentijević. Nisu igrali: Vulić, Krasnić, Popović.

LETEĆI HOLANĐANIN: MARINKOVIĆ, BODONJI, POKRAJAC, PEKOVIĆ, ARVAJI, Ačanski, Marijanac, Perović, Raičević, Mušikić, Čvoro.

Beograđani nisu imali većih problema u duelu sa Vrbašanima. Iako rezultat prvog dela može da zavara, ostvarena prednost stečena je lakše od očekivanog, bledo izdanje "Letećih" moglo bi da se "pravda" sa raznim problemima s kojima se klub susreo u zadnjih par dana, najveći od svih je ostavka šefa struke, Petra Kovača zbog privatnih obaveza, ne odlazak Marka Novakovića i Lazetić Radovana u prestonicu, takođe iz privatnih razloga, parni kartoni Davora Samardžića i povrede golmana Đurovića i Beljanskog, sve su to problemi koji su se preneli na parket, svaki na svoj način. "Letećima" ne preostaje ništa drugo nego da se konsoliduju, zbiju redove i pokušaju u naredna dva domaćinstva, pred svojom publikom, da osvoje svih 6 bodova koji su "biti ili nebiti" za nadu u opstanak i prvoligaški status i naredne takmičarske sezone.
 
U narednom 14. kolu Prve futsal lige srbije, KMF "Leteći Holanđanin" u svom CFK "Drago Jovović" dočekuje ekipu KMF "FON" iz Beograda, meč je zakazan za subotu, 04.03.2017. sa početkom od 20h, ulaz slobodan.