'Leteći' poraženi u Zrenjaninu

MKF "Kopernikus SAS" – KMF "Leteći Holanđanin" 3:2 (2:0)

10 okt 2016 0 comment

1.Futsal liga srbije, hala "Madison" Zrenjanin, gledalaca: 200. Sudije: Vladan Radulović, Nebojša Panić (obojica iz Beograda).

Strelci: 1:0 Kulić u prvom, 2:0 Kulić u 5, 3:0 Vukoje u 36, 3:1 Ačanski u 36. i 3:2 Ačanski u 40. minutu. Žuti kartoni: Dabić, Vukoje i Blažić (Kopernikus SAS), Mićunović (Leteći Holanđanin). Nagomilavanje prekršaja: Kopernikus SAS 8 (4-4), Leteći Holanđanin 9 (5-4).

Sastav ekipa:
KMF "KOPERNIKUS SAS": MANDIĆ, KULIĆ, BLAŽIĆ, VUKOJE, MARINKOVIĆ, Milićev, Matijević, Dabić, Čokulov. Nisu igrali: Škorić i Bunijevac.
KMF "LETEĆI HOLANĐANIN": ĐUROVIĆ, ŽIVKUCIN, AČANSKI, BODONJI, NOVAKOVIĆ, Pokrajac, Perović, Mićunović, Samardžić, Lazetić, Stanić, Peković. Nisu igrali: Marinković i Mićunović.

Vojvođanski derbi pripao je Zrenjancima, iako su bili u podređenoj ulozi pred meč, imajući u vidu bodovni saldo i igru koju  su prikazali u prethodnim mečevima. Sve što su učinili na susretu sa FON-om u prethodnom kolu, Vrbašani su prokockali porazom u ovom meču.  Domaćin je došao u vođstvo već sredinom prvog minuta igre, nakon gola Kulića. "Leteći" očigledno nisu mogli da se oporave od "šoka", zbog rano primljenog gola, tako da je nova lopta odsela iza leđa golmana Đurovića već u 5. minutu meča. Svoje veče, na nesreću "Letećih", imao je veteran na golu domaćih, Mandić, koji je do pred sam kraj meča, spustio "roletnu" na gol domaćih. Želeći da sustignu prednost domaćina, Vrbašani su uveli golmana - igrača, ali to im se vrlo brzo osvetilo, Vukoje je iskoristio grešku gostiju i srećnim udarcem sa distance, pogodio je praznu mrežu "Letećih". Do kraja meča, ista slika, inicijativa Vrbašana i igrač više u polju gostiju, donekle su se isplatili golovima kapitena Acanskog, ali ipak nedovoljno za remi.
 
Naredni meč, KMF "Leteći Holanđanin" će igrati pred svojm publikom protiv ekipe KMF "Novi Pazar", meč je zakazan za subotu, 15.10.2016. od 20 časova, CFK "Drago Jovović".