Ljubo Jalovi dobitnik Majske nagrade

U Domu Narodne skupštine Republike Srbije, 23.05.2015.god. održana je svečana dodela Majske nagrade, najvećeg priznanja Sportskog saveza Srbije.

25 maj 2015 0 comment

Majska nagrada se dodeljuje sportistima, trenerima, funkcionerima i savezima koji su obeležili prethodnu godinu. Jedinstvenost ove nagrade je što se dobija samo jednom u životu.

Ljubu Jalovom, članu KBS "Vrbas", nagrada je dodeljena u kategoriji najbolji sportista u neolimpijskom sportu, za rezultate koje je ostvario u 2014. i svim prethodnim godinama.

"Imao sam tu čast da u svečanoj atmosferi budem jedan od dobitnika i pridružim se velikanima srpskog sporta, kojima su ove ili prethodnih godina uručena ova prestižna priznanja. Ova nagrada mi, pored Oktobarske nagrade opštine Vrbas koja mi je uručena 2014. godine, predstavlja krunu sportske karijere, i nadam se da ću je u budućim izazovima dostojno opravdati i biti na visini zadatka. Zahvalio bih se Kik-boks savezu Srbije i stručnom štabu na kandidaturi i ukazanom poverenju, kolegama iz reprezentacije na podršci, kao i svom treneru Dušanu Kilibardi koji je uz mene od mojih prvih koraka u kik-boksu i uz kojeg sam ostvario sve svoje rezultate", izjavio je Ljubo, odmah nako uručenja nagrada.