PK "Vrbas" na međunarodnom plivačkom mitingu "Zimske čarolije"

14.02. u Somboru održan je međunarodni plivački miting -Zimske Čarolije- na ovom takmičenju mogli su da učestvuju samo plivači rođeni 2005. godine i mlađi. 

18 feb 2015 0 comment

Plivački klub "Vrbas" na ovom takmčenju predstavio se sa svojom školom plivanja koju vodi prof. Dragan Bašanović i ostvarili smo fenomenalne rezultate. Plivački klub "Vrbas" predstavljalo je 10-oro dece i osvojili smo 10 medalja od čega 6 zlatnih , 2 srebrne i 2 bronzane uz jedan oboren rekord mitinga.

Osvajači medalja su: Popović Matija prvo mesto i zlatna medalja u disciplini 50 metara prsno, prvo mesto zlatna medalja i oboren rekord mitinga u disciplini 50 metara ledjno,Božičić Divna prvo mesto u disciplini 50 metara prsno i prvo mesto u disciplini 100 metara mešovito,Jerotijević Srđan prvo mesto i zlatna medalja u disciplini 50 metara delfin, Ivić Jovana drugo mesto i srebrna medalja u disciplini 50 metara delfin , Popović Višnja treće mesto i bronzana medalja u disciplini 50 metara prsno, Marković Stefan treće mesto i bronzana medalja u disciplini 50 metara leđnim stilom. Štafeta devojčica 4 x 50 kraul u sastavu Anja Stijepović,Ivić Jovana,Popović Višnja i Božičić Divna osvojilla je prvo mesto i zlatnu medalju a štafeta dečaka u disciplini 4 x 50 kraul u sastavu Radojičić Vojin, Popović Matija, Marković Stefan i Jerotijević Srđan osvojila je drugo mesto i srebrnu medalju.

Plivački Klub Vrbas